Nieuws

De McDonald’s Jeugd Tennis Masters van 26-9 t/m 2-10

De McDonald’s Jeugd Tennis Masters komt er weer aan! Van 26 september t/m zondag 2 oktober wordt het weer een waar tennisfeest. De beste jeugdspelers van het seizoen zullen strijden om de titel Master van District Leiden. Dit jaar wordt er door de jongens en meiden gespeeld in de categorieën Oranje, Groen, t/m 12jr en t/m 14jr. Vele toptalenten zullen hieraan gaan deelnemen.

Alle resultaten van de jeugdtoernooien in District Leiden zijn door de KNLTB vastgelegd en de acht beste spelers en speelsters van elke van de bovenstaande categorieën zullen in poules gaan spelen. Na de poules volgen de kruisfinales tussen de nummers één en twee van elke poule en op zaterdag en zondag worden de finales gespeeld. Ook krijgen alle deelnemers tijdens de prijsuitreiking op zondag een mooie prijs, of je nou achtste of eerste wordt. Het is immers al heel knap dat je de Masters gehaald hebt!

Net als vorig jaar ondersteunt Walther Jacobs van McDonald’s Leiden de Jeugd Masters met alle prijzen en alle andere aanverwante zaken. Hij draagt dit mooie evenement een zeer warm hart toe wat erg gewaardeerd wordt.

Ook OLTC wilde weer graag van de partij zijn bij dit unieke jeugdevenement. Deze vereniging viert dit jaar zijn 130 jarige bestaan en is één van de oudste verenigingen van Nederland, en ook één van de grotere. OLTC heeft ook een zeer grote en gezellige jeugdafdeling met ongeveer 500 jeugdleden. Met een Open Jeugdtoernooi in de herfstvakantie, een groot jeugdonderlinge toernooi en vele andere activiteiten is het heerlijk toeven voor de jeugd van deze club. Om deze én vele andere reden is de wedstrijdleiding van de Masters dan ook zeer tevreden dat het toernooi hier gehouden wordt.

Je kan alle jeugdranglijsten van de Jeugd Masters bekijken bij circuittoernooien Leiden of ga naar http://www.knltb.nl/tennissers/toernooien/districtsmasters--circuits/circuittoernooien-leiden/

We hopen jullie allemaal eind september te zien bij de McDonald’s Jeugd Masters, als deelnemer of als toeschouwer!

« Terug

» Nieuws archief