Nieuws

Nieuwe trainers bij OLTC

Wij willen jullie graag informeren over de trainersstaf die vanaf april de lessen gaat verzorgen. Freek en Frank nemen (deels) afscheid van OLTC, maar blijven nog wel verbonden aan de club. Wij verwelkomen als nieuwe trainers: Romano Frantzen, Stef van de Wilk en Menno Poots.

Zoals jullie misschien al hebben vernomen gaat Freek de trainingen verzorgen bij Unicum. Freek is jaren geleden zelf begonnen als tennisser bij Unicum en heeft zijn hart verpand aan deze club. Dit is een hele mooie kans voor Freek en hij gaat zeer enthousiast aan het werk bij onze buren. Freek zal wel de ochtendtrainingen blijven geven bij OLTC. We zullen hem dus nog vaak genoeg zien, maar willen hem wel zeer veel succes wensen met deze nieuwe uitdaging.

Wat voor ieder als een grote verrassing kwam, is dat Frank gaat stoppen als trainer. Frank krijgt de gelegenheid om in een jong start-up bedrijf te gaan participeren. Dit is iets wat hij graag wil gaan doen en wij gunnen het hem van harte. Frank heeft 12 jaar trainingen verzorgt bij OLTC en is een geliefde trainer bij velen. Gelukkig blijft ook Frank nog verbonden aan OLTC. Hij is speler/coach van Mix1 op de zondag en zal regelmatig vrijspelen op de club.Tevens heeft hij aangegeven na verloop van tijd weer in bijvoorbeeld de jeugdcommissie te willen… (ja toch Frank?!) Kortom, ook deze trainer met OLTC-hart gaat niet helemaal verloren voor de club.

Nieuwe trainers
Het is een moeilijke klus geweest om deze twee kanjers te vervangen. Gelukkig hebben we een sterke basis met trainers als Menno, Beau, Do, Onno, Herman en Marco. Maar we zijn zeer tevreden met de drie nieuwe trainers die we hebben kunnen vinden.

Romano Frantzen, 18-04-1982
Romano woont in Den Haag en is al van jongs af aan met tennis bezig. Hij heeft een zeer hoog niveau bereikt van 1/1. Romano heeft de wereld rondgereisd om zijn droom te verwezenlijken en geld te verdienen met zijn tennisvaardigheden. Hoogste ranking met de single bereikt is 574 van de wereld. Hoogste ranking met de dubbel bereikt is 273 van de wereld. Nadat zijn carrière door een schouderblessure spaak liep, is hij bij INTIME gaan werken met talentvolle spelers. Daarnaast is hij bij Solid Tennis in Rotterdam aan de slag gegaan met recreatiespelers. Romano zal zich bij OLTC gaan bezighouden met het Sprong Voorwaarts jeugd programma en de selectie trainingen samen met Marco en Onno. We zijn blij dat hij ons team bij OLTC komt versterken en wensen hem veel plezier en succes.

Stef vd Wilk, 14-01-89
Stef is een zeer bekend gezicht voor velen in District Leiden. In zijn jonge jaren streed hij regelmatig met oa Michiel Greidanus, Niels Elzenga en Bas Leeflang om de hoogste toernooi prijzen. Stef is al op jonge leeftijd begonnen met het tennislerarenvak. De eerste jaren bij Dekker Tennis onder leiding van Irfan. Sinds 2008 staat Stef op eigen benen bij onze buren van Unicum. Bij Unicum heeft hij alle niveaus en leeftijden trainingen gegeven. Deze zomer zal Stef op de dinsdag en donderdag bij OLTC staan en de andere dagen zal hij trainingen verzorgen bij Unicum.
We zijn zeer content dat Stef die een echte District trainer is ons team bij OLTC komt versterken.

Menno Poots, 04-07-1973              

Menno is een echte lokale tennistrainer met zeer veel ervaring. Hij komt uit Leiden en heeft jarenlang bij Merenwijk gespeeld. Hij is op jonge leeftijd begonnen met tennissen en heeft een zeer aardig niveau gehaald van 3/3. Al ruim 20 jaar is hij bezig met het vak als leraar. Menno geeft naast tennistrainingen ook skitrainingen. 
De laatste 10 jaar heeft Menno trainingen gegeven in Alphen aan de Rijn bij TOUCH. Menno is gespecialiseerd in de Tenniskidsmethode van de KNLTB. Ook geeft hij al jaren enthousiast training aan allerlei niveau bij de senioren.
We denken dat Menno het zeer naar zijn zin gaat hebben op OLTC en wensen hem veel succes.

« Terug

» Nieuws archief