Nieuws

Inschrijving Onderlinge toernooi geopend

Het is zover: je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Onderlinge. Hét toernooi voor alle leden van OLTC. De Onderlinge is dit jaar van woensdag 14 tot en met 25 juni.

Alle seniorleden en veteranen kunnen meestrijden voor het kampioenschap. Ook junioren die vast in de seniorencompetitie spelen kunnen meedoen in de categorie Super. Je kunt je inschrijven voor de single, dubbel of mix. Meedoen kan in maximaal twee categorieën en je mag maximaal drie verhinderingen opgeven. De reden hiervan is dat we, ondanks het grote aantal deelnemers en het volle banenschema, het zo goed mogelijk voor iedereen willen inplannen. Let op: tijdens het toernooi gaan de tennislessen en –training gewoon door. Dus vergeet niet om deze te blokkeren als je inschrijft. Inschrijven kan tot uiterlijk 31 mei via toernooi.nl.

Veel potjes spelen

Ten opzichte van vorig jaar is er een kleine wijziging. We gaan wel door met het concept om poulewedstrijden in de dubbels te spelen, maar bij een 1-1-stand in sets wordt de wedstrijd beslist door een supertiebreak (tot 10 in plaats van 7). De winnaars van de poule komen in het afvalschema. Op die manier kunnen alle deelnemers meer potjes spelen. En dat is uiteindelijk natuurlijk de bedoeling; zoveel mogelijk tennissen.

Feest

Ook naast de baan is er natuurlijk weer genoeg te beleven tijdens de Onderlinge. Op vrijdag 16 juni is er een spetterend feest compleet met DJ! Dus zet deze datum alvast in je agenda! En natuurlijk kun je elke avond weer gezellig borrelen en barbecuen op ons heerlijke terras.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen jullie tijdens het toernooi veel op onze mooie club te zien.

De Onderlinge commissie

« Terug

» Nieuws archief