Nieuws

OLTC haalt punten binnen

Afgelopen weekend speelden de teams van OLTC weer verdienstelijke partijen binnen en buiten Oegstgeest.

In het zuiden speelde Heren1 gelijk tegen Bergen op Zoom, 3-3. De gevierde mannen van het team waren Julian Vandebussche en Willem van Biezen. Beiden wisten hun singles zeer knap te winnen. Ook in de dubbel stonden zij hun mannetje. Het team houdt het hoofd koel ondanks het zeer hoge niveau in deze hoofdklasse.
 
Van achterstand naar winst
Dichtbij huis, in Voorschoten, speelde Mix1 die tegenstander Forescate versloeg met 5-3. Stijn de Mooij speelde weer een kraker van een single. Hij wist een 5-2 achterstand in de derde set om te buigen in 7-5 winst. Een mooi debuut had invaller Bas Louwers met een degelijke single-winst. Ook Julia te Velde had ze goed op haar racket zitten en veegde haar tegenstandster van de baan.
Winst bij de mannen dubbel en de mix van Roos en Stijn zorgden voor een score van 5 punten.
 
Thuiswedstrijden
Thuis speelden Heren2, Mix2 en het jeugdteam hoofdklasse. De mannen van Heren2 hadden een relatief makkelijke dag en wonnen met 6-0. Fons Hartman, al jaren de drijvende kracht van dit team, won zijn potjes vrij eenvoudig. Opvallend was de prestatie van Bas Leeflang met maar liefst 12 aces in zijn singlepartij. Matthijs Rumphorst won ondanks examendrukte zijn single en ook Michiel de Weger was goed op dreef.
Mix2 kan eveneens tevreden terugkijken op winst, 5-3 was bij hen de eindstand. Volgende week speelt het team de kraker tegen Qravel en zal het eventuele kampioenschap worden beslist.
Het jeugdteam in de hoofdklasse had het zwaar. Op dit topniveau speelt de jeugd van Nederland tegen elkaar. 6-2 verlies tegen Heerhugowaard, maar wel met de kanttekening dat Floris van der Wilden en Marente Sybesma zeer knap hun singlepartijen wisten te winnen.

Fons Hartman ging met winst van de baan.

« Terug

» Nieuws archief