Nieuws

Wisselende resultaten voor OLTC

De resultaten voor de hoogste teams van OLTC waren wisselend op deze competitiezondag. Mix1, Mix2 en Dames1 leverden punten in. Alleen Heren1 wist winstpunten te pakken. 

Mix1 begon met een thuiswedstrijd tegen de buren van Dekker Tennis. Roos van Zaltbommel en Julia te Velde startten zeer voortvarend. Roos won moeiteloos met 6-1 6-0. Julia speelde een dijk van een wedstrijd en bracht de stand op 2-0. Bij de heren speelden Stijn de Mooij en Martijn van Dooren de singles. Stijn trof voor het eerst deze competitie een tegenstander die een maatje te groot was voor hem, 6-2 6-2 verlies. Een knieblessure gooide roet in het eten van Martijn. De herendubbel en damesdubbel gingen nipt verloren. De mixdubbels brachten gedeelde resultaten op, waardoor de eindstand 5-3 voor Dekker op het bord kwam.

Winst gaat naar Qravel
Mix2 had een belangrijke dag tegen mede-kopgenoot Qravel. Na de singles stond er 2-2 op het bord, waarbij alles nog mogelijk was. Bastiaan Bauman en Dominique Yeo wonnen hun singles, maar Tobias Rumphorst en Gwyneth Parsons trokken helaas aan het kortste eind. Bij de dubbels lieten de Qravelaars zien dat ervaring zeer veel waard is in dit onderdeel. Alleen de damesdubbel van Floor en Gwyneth werd zeer knap gewonnen. Bij alle andere dubbels viel het kwartje net de kant van Qravel op. Met 5-3 verlies lijkt het kampioenschap niet meer haalbaar voor dit jonge team.
 
Kans op kampioenschap verkeken
Dames1 ging ook voor de laatste kampioenskansen. Helaas troffen ze lastige tegenstanders en zijn de kampioenskansen helaas verkeken.  
Dames2 speelt net als Dames1 hoofdklasse maar heeft het niet getroffen met een zeer zware poule. Het team is een leuke mix van jonge dames en dames met veel ervaring. Helaas is de kans op degradatie iets dichterbij gekomen na deze zondag, 4-2 verlies viel het team ten deel.
 
Heren1 pakt winst
Heren1 reisde helemaal af naar het hoge noorden. Na de singles stond er een mooie 3-1 op het bord. Willem van Biezen en Julian Vandenbussche zijn de laatste paar weken flink op stoom en blijven maar winnen. Roeland van Dijk speelde een zware pot, maar pakte toch de winst. Julian met al zijn ervaring en talent speelt weer een zeer solide competitie. Ondanks de korte nachten voor deze jonge vader pakt hij veel punten voor het team.
Ook Willem die debutant is op dit hoge niveau, staat zeer zeker zijn mannetje. De forehand van Willem doet zijn werk en slaat gaten in de verdediging van zijn tegenstanders. Zowel in de single als dubbel heeft Willem nu al meerdere punten voor zijn team gepakt. Alleen Michiel was helaas niet helemaal op dreef. Maar met een 3-1 voorsprong in de singles en de zeer sterke dubbels van onze eigen heren was winst een zekerheid.

« Terug

» Nieuws archief