Nieuws

Mooie vaderdag tijdens clubtoernooi

Het was weer een prachtige dag op Oltc! Het weer was voortreffelijk en de partijen waren zinderend. Op deze speciale dag, het was immers vaderdag, hebben vele vaders zich weer van hun beste kant laten zien! Maar ook de moeders, dochters en zoons hebben hun best weer gedaan. Gaan dit jaar Anja Froeling en Annemieke van der Pas er vandoor met de prijs voor de langste partij (2 uur en 43 minuten)?

Ook in de superpoule werden er mooie partijen gespeeld. Waren Oscar Kinders en Martin Hoekstra nog bang voor een lesje tennis, wisten zij toch nog 3 games te winnen tegen Roeland van Dijk en Willem van Biezen. Die laatsten wisten daarna nog een mooie partij te winnen tegen Tobias Rumphorst en Jort van der Poel. Zijn zij de jeugdige leden die in de toekomst de clubkampioenen worden? Het zag er veelbelovend uit in ieder geval.

Ook vandaag staan er weer mooie partijen op het programma. Kom dus met dit prachtige weer lekker kijken, onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door de brigade van Jan Willem en Biedie, naar prachtig tennis op alle niveaus.

Met sportieve groet,

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief