Nieuws

Zondag finaledag Onderlinge

Zondag is het zover! Dan worden de finales van alle categorieën gespeeld. Dat belooft weer een dag met interessante partijen op elk niveau te worden.

Maar we zijn natuurlijk vooral benieuwd wie de nieuwe clubkampioenen worden. Bij de dames in de DE Super speelt de strijd zich af tussen Dominique Yeo en Yvonne Hoekstra. De aanvang van deze wedstrijd is al om 12.00 uur. Bij de mannen gaat het tussen Roeland van Dijk of Willem van Biezen. Hun wedstrijd in de HE Super wordt gespeeld om 13.00 uur. Wil je erbij zijn? Wees dan dus op tijd!

Roeland en Willem strijden ook in de HD Super maar dan met elkaar. Ze spelen om 15.00 uur tegen Marco Visser en Timo van der Geest. Dat staat garant voor geweldig spektakel!

Op het terras is het weer gezellig want er is een band die voor live muziek zorgt. Bovendien verzorgen Jan-Willem en Biedie vanaf 17.30 uur direct na de prijsuitreiking een Indonesische rijsttafel met onder andere saté van de nieuwe Ofyr grill voor €10 per persoon. Reden genoeg dus om even langs te komen en nog even te genieten van de laatste potjes in de Onderlinge! We zien jullie graag op de club!

Met sportieve groet,

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief