Nieuws

OLTC’ers op Nationale Jeugd Kampioenschappen

OLTC “mannen” Mac Visser en Ties de Regt hadden zich geplaatst voor de Nationale Jeugd Kampioenschappen (NJK) in Hilversum. Zij mochten OLTC vertegenwoordigen in de categorie jongens t/m 12 jaar. In de week van 7 t/m 13 augustus streden zij met in totaal de 64 sterkste jongens van Nederland. Mac won voorafgaand nog het 3-ster toernooi van de “Bontekoe” in Leeuwarden.

Mooi moment was de officiële opening van het evenement op de baan met het Wilhelmus, wat het nog specialer maakte voor onze boys. Ties moest aantreden tegen de 2e geplaatste en speelde een goede partij met mooie rallies, maar zijn tegenstander was gewoon (nog) een maatje te groot. Mac was 1e set nog niet ‘thuis” en kon in de 2e set een 4-1 voorsprong helaas niet uitbouwen om er een 3e set uit te slepen. Maar deze tegenstander was te “pakken”.

In de dubbel had het lot bepaald dat onze O.L.T.C’ers tegen elkaar moesten aantreden in de 1e ronde. Bizar, niet tegen een paar Friezen of Brabo’s, maar nee hoor, Oegstgeestenaren tegen elkaar…….Mac en zijn dubbelmaatje Jasper de Bruijn wonnen deze leuke dubbelpartij tegen Ties en zijn maatje Pieter de Lange. In de kwartfinale hadden Mac en Jasper weinig in te brengen tegen de nummers 3 Noah Gabriel en Jay Temming.

Al met al een leerzame en leuke ervaring voor Ties en Mac, wat smaakt naar meer! Succes mannen op de DJK Nederland 9 en 10 september in Den Haag!

Commissie Wedstrijd Tennis

« Terug

» Nieuws archief