Nieuws

Frisse start voor tennisvereniging OLTC (artikel Oegstgeester Courant)

(Artikel zoals gepubliceerd in de Oegstgeester Courant van woensdag 4 april 2012)

Afgelopen zondag 1 april was de kick off voor het  competitieseizoen 2012. Maar liefst 110 talenten genoten vanaf 9 uur van een ontbijt verzorgd door Thijs en Ruben. Na het ontbijt werd door de hoogste senioren teams een clinic verzorgd. Alle kids gingen vervolgens, met competitieshirts, op de foto. Dit grote succes werd gevolgd door het openingstoernooi. Onder het genot van een koud zonnetje en een broodje knakworst, genoten 96 kinderen  van de eerste slagen op het gravel.

Deze week wordt afgetrapt door alle competitieteams van OLTC. 49 senioren teams en 25 jeugdteams gaan vanaf deze week strijden voor de club. Gezelligheid staat altijd voorop, maar dit jaar wordt op een hoger niveau dan ooit gespeeld.

Heren 1

Zo speelt Heren 1 dit jaar weer hoofdklasse. Dit team is het vlaggenschip van OLTC en bestaat uit captain Marco Visser, Menno van de Bor, Jasper de Regt, Michiel de Weger, Michiel Greidanus. Dit jaar is Julian Vandenbussche het  team komen versterken.  Julian is al jaren een van de toonaangevende spelers in het district Leiden. Zowel voor het team, als voor het publiek is het super dat hij dit jaar op de banen van OLTC is te bewonderen. De vier keer dat Heren 1 thuis speelt wordt veel publiek verwacht om het beste in de heren naar boven te halen!

Support

Het gemengde team van OLTC speelt dit jaar, na het kampioenschap van vorig jaar, voor het eerst in jaren weer 3e klasse. De dames uit dit team zijn Caroline de Wit, Eline Klaasen en nieuweling Beau de Smit. Captain Frank de Groot, Bas Leeflang en Lennard Boom zijn dit jaar de mannen die voor de punten moeten zorgen.  Lennard en Beau zijn echte aanwinsten voor dit team en moeten er voor zorgen dat OLTC zich in de 3e klasse weet  te handhaven. Gemengd 1 speelt 3 keer thuis en ook zij hopen op veel support!

Het eerste jongensteam (t/m 17 jaar) dit jaar weer hoofdklasse. Didier Delsink, Job van der Wiel, Bas van Biezen en Willem van den Akker gaan proberen het landskampioenschap van Nederland op te eisen.

De 1e wedstrijd van de zondagcompetitie wordt gespeeld op 2e Paasdag. Op deze dag werkt het jongensteams, in tegenstelling tot heren en het gemengde team, een thuiswedstrijd af. 

« Terug

» Nieuws archief