Nieuws

Kick-off jeugdcompetitie op 26 maart - aanmelding deelname activiteiten

Het is weer tijd voor de kick-off van de jeugdcompetitie! Dit jaar in een compleet vernieuwd jasje, met een heus Davis Cup toernooi en een compleet vernieuwde quiz. In samenwerking met het enige echte WhozNext team wordt weer een gezellige ochtend georganiseerd op 26 maart van 08:30 –11:00 uur. Alle competitie spelende jeugd is uitgenodigd voor deze traditionele kick-off.

De dag zal zoals altijd beginnen met een heerlijk ontbijt, geheel verzorgd door Biedie en Jan Willem. Vervolgens zal het programma een iets andere invulling krijgen dan de jaren hiervoor. Elk competitieteam zal een land toegewezen krijgen. Je hele team dient verkleed te gaan in de kleuren van dat land (we hebben zelfs een prijs voor het best verklede team!). Tijdens dit Davis Cup toernooi verdedig jij met je team de kleuren van je land gedurende een aantal korte dubbel wedstrijdjes. Spelers en speelsters uit de hoogste senioren competitieteams zullen jullie hierbij coachen (en misschien zelfs een balletje mee slaan). Daarnaast zal in de kantine een quiz worden georganiseerd met allemaal leuke tennisfilmpjes en staat er op de playground iets moois ingepland.

Tijdens de kick-off kunnen ook de tennispasjes worden opgehaald en zullen de teamfoto’s gemaakt worden (zorg dus dat je hele team aanwezig is!). Ook dienen de competitieboeken opgehaald te worden. Zorg er dus voor dat je de competitiebijdrage contant af kan rekenen.

Mis deze gezellige opening niet en zorg dat je met je hele team aanwezig bent. De teamcaptains kunnen via deze link aangeven hoeveel teamleden aanwezig zullen zijn (1 inschrijving per team dus). Voor selectiespelers is aanwezigheid verplicht, voor de rest een absolute aanrader.

Team indelingen staan op de site: groene teams hier en gele teams hier. De indeling van rode en oranje teams volgt later.

Zorg er voor dat de captain in ieder geval voor 21 maart dit formulier ingevuld heeft.

We zien jullie allemaal op 26 maart!

De Commissie Wedstrijdtennis (CWT)

« Terug

» Nieuws archief