Nieuws

Afsluiting competitie & zondag huldiging kampioenen

Dit weekend is alweer het laatste weekend van de tenniscompetitie. De CWT kijkt terug op een prima en sportief verlopen voorjaarscompetitie. Diverse jeugdteams op zondag zoals meisjes t/m 17 team 1, jongens t/m 17 team 1 en J t/m 14 team 2 zijn al kampioen of hebben (grote) kans op het kampioenschap.

Dit geldt ook voor Dames 1&2 van de vrijdagavond, Heren 7 op zaterdag en H35+ team 3 op zondag. Andere teams doen er dit laatste weekend alles aan om degradatie te voorkomen. De competitie zal nog uitgebreid worden geëvalueerd, waarbij ook de uitkomsten van het onderzoek naar de ervaringen met compact spelen op zaterdag worden meegenomen. Zondagmiddag om 17 uur vindt de huldiging van de kampioenen plaats, waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd. Natuurlijk wordt de competitie ook dit jaar weer afgesloten met een barbecue met heerlijke burgers, spareribs en saté. Wil je mee-eten, meld dit dan even vooraf of op de dag zelf bij Jan-Willem of Biedie.

Beschikbaarheid banen
Voor mensen die ook nog vrij willen spelen dit weekend: op donderdag (Hemelvaart) worden er wedstrijden ingehaald, vooral in de ochtend. 2e helft middag zijn er waarschijnlijk banen vrij voor recreatie. Op vrijdagavond zijn vanaf 19.30u 4 banen bezet voor competitie. Op zaterdag zijn de singlebanen naar verwachting vanaf 14.30 beschikbaar en vanaf 18u meer banen. Op zondag zijn mogelijk vanaf 17u enkele banen vrij voor recreatie.

Graag tot ziens bij de huldiging zondagmiddag of eerder op OLTC,

Commissie Wedstrijdtennis

 

« Terug

» Nieuws archief