Nieuws

OLTC jeugd straalt tijdens de DJK

De District Jeugd Kampioenschappen (DJK) zijn weer achter de rug. Van OLTC hadden zich weer vele kids ingeschreven om hieraan mee te doen. Samen met de Jeugd Masters, dat eind september wordt gehouden bij OLTC, is dit het belangrijkste jeugdtoernooi in District Leiden. Van alle kids die meededen hebben zes spelers daadwerkelijk prijzen gepakt.

Annemijn haalde een knappe vierde plek in de leeftijd tot en met 10 jaar en mag het volgend jaar nog een keer proberen in deze categorie. Moira was in topvorm deze week en nam de tweede plaats in bij de meisjes tot en met 10. Sammy mocht zelfs de eerste prijs in ontvangst nemen bij de jongens tot en met 10 en zichzelf Districtskampioen noemen.
Mac sleepte de tweede plek binnen en heeft tevens de mooiste bal van het hele toernooi geslagen. Een lob halen en dan je tegenstander die is opgelopen met een strakke bal tussen de benen door passeren… Supermooi! Marente speelde een puike wedstrijd in de finale! Marente is eerste jaars tot en met 14 en wist gewoon de finale te winnen. De tweede Districtskampioen van de dag voor OLTC.
Do speelde voor het eerst een finale tijdens de DJK maar dat deerde haar niet. Ook zij wist het klusje zeer knap te klaren. En dat betekende de derde Districtskampioen van de dag voor OLTC.
 
Trainers Romano, Marco en Onno waren er bij om de spelers en speelsters te begeleiden en aan te moedigen. Ook de rentenierende Frank kwam zijn oude pupillen aanmoedigen wat zeer werd gewaardeerd.
 
Kortom, erg goede resultaten en we hopen dat alle spelers en speelsters van OLTC veel toernooien blijven spelen dit jaar.

« Terug

» Nieuws archief