Nieuws

Onderlinge 2017 bijna van start

Op woensdag 14 juni is het zover! Dan beginnen we met de eerste wedstrijden van de Onderlinge 2017. De wedstrijden die gepland zijn tot en met het eerste weekend staan inmiddels op toernooi.nl . We hebben zo veel mogelijk rekening gehouden met alle opgegeven verhinderingen. Er kan nog steeds iets wijzigen in de planning. Dus als je meedoet, hou de website dan goed in de gaten!

Voor OLTC-leden die niet meedoen aan het toernooi betekent dit dat er helaas weinig banen beschikbaar zijn om vrij op te spelen. Neem dus even contact op met de Onderlinge-commissie om te vragen of er banen beschikbaar zijn als je plannen hebt om te tennissen.

Tijdens het toernooi is ook naast de banen genoeg te beleven. Zoals altijd zorgen Jan-Willem en Biedie weer voor de gezelligheid en een speciaal menu tijdens het toernooi. Bovendien is er vrijdagavond 16 juni een feestavond compleet met DJ. Daarbij zijn natuurlijk alle leden van OLTC welkom. Zet 16 juni dus in je agenda!

De weersvoorspellingen zien er veelbelovend uit. Wij hebben er ontzettend veel zin in en kijken ernaar uit jullie allemaal te zien op onze gezellige club.

Met sportieve groet,

De Onderlinge Commissie

« Terug

» Nieuws archief